Unable to play the video right now. Please try again later.
00:00/00:00

Hei du!

Kjenner du noen som vil vite mer om Delta, og som du vil sende en personlig Delta-film til? Hvis den du sender filmen til melder seg inn og oppgir deg som verver, vil du motta 500 kr i vervepremie.

Vervepremier gjelder for Delta-medlemmer som verver lærlinger og yrkesaktive.

Filmen du ser her er et eksempel på filmen du vil sende videre.

Hvem vil du sende en personlig film til?

For å sende en personlig film må du fylle i feltene nedenfor, og velge enten mottakers mobilnummer og/eller e-post.

*Delta – en arbeidstaker organisasjon i YS er behandlingsansvarlig for denne utsendelsen. Hensikten med å samtykke til deling av mitt fulle navn og mobilnummer, er at den jeg deler den personlige filmen med, enkelt skal få denne informasjonen opp. Denne informasjonen vil vedkommende trenge for å kunne oppgi meg som verver, slik at jeg kan få vervepremie om vedkommende melder seg inn (vervepremie gjelder innmelding av yrkesaktive og lærlinger). Mitt fornavn vil synes som en plakat i den personaliserte filmen, mens mitt fulle navn og mobilnummer kommer fram på nettsiden hvor filmen vil spilles av, samt i SMS og e-post til den jeg sender filmen til.

Hvis jeg senere vil trekke filmen hvor mitt fornavn synes i en plakat, kan dette gjøres ved at filmen deaktiveres (filmen blir ikke mulig å kunne se lenger). For å kunne gjøre dette, må du sende en e-post til direkte@delta.no. Informasjon som ligger i e-post og SMS som er sendt til den jeg har valgt å tipse om Delta kan ikke trekkes tilbake.

Les mer om Delta sin personvernerklæring her.